Over ons

PakDeZon

Wij adviseren, leveren en installeren complete zonnestroomsystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als vooruitstrevend bedrijf hechten we veel waarde aan eerlijk advies, persoonlijke benadering en correcte serviceverlening.

Het werkgebied omvat de provincie Noord-Holland, met de focus op regio West-Friesland. Onderscheid maken wij door de juiste technische expertise te leveren en uitsluitend te werken met kwaliteitsproducten, namelijk omvormers en optimizers van SolarEdge en montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.

Wat ooit begonnen is als een hobby voor eigenaar Arjan Ottenbros, is uitgemond tot een professioneel bedrijf met een vast team van collega’s en zelfstandige monteurs. Als team streven we constant naar perfectie, de juiste service en een goede en duidelijke productkeuze!

‘Chef’ PakDeZon

Arjan Ottenbros

Al langere tijd ik had ik ideeën en ambities om voor mezelf te gaan werken, alleen had ik nog niet helder voor ogen wat ik precies wilde. Tot het moment dat ik me meer verdiepte in duurzaamheidsmaatregelen die door de gemeente werden aangeboden. Ik investeerde zelf in een PV-systeem met subsidie van de gemeente. Mijn interesse in de techniek werd steeds groter en niet snel daarna schreef ik me in bij de KvK en werd PakDeZon geboren. Mede door mijn lange studieloopbaan ligt mijn passie vooral bij de techniek en het engineeren van speciale (grote) projecten. Geen uitdaging is mij te gek. Naast het besturen van het bedrijf zijn mijn taken onder andere het uitwerken van zakelijke offertes, het begeleiden van zakelijke projecten, ondersteuning van technische vraagstukken en de kwaliteitscontrole op locatie.

Over geruime tijd gaan wij ons nieuwe duurzame pand betrekken op de Veken 118 in Opmeer, dit pand wordt onder andere voorzien van een showroom. U word op de hoogte gehouden van de vorderingen en wie weet zien we u dan eens, u bent van harte welkom!

0226 -75 17 27
a.ottenbros@pakdezon.nl
Back office en marketing & pr

Natasja Beemster

Sinds het ontstaan ben ik werkzaam bij PakDeZon en nog steeds is het elke dag een feestje om hier te werken. Mijn voornaamste taken zijn momenteel alle activiteiten die te maken hebben met marketing & pr. De uitdaging voor mij zit vooral in het vergroten van de naamsbekendheid en de boodschap die wij hiermee overbrengen, oftewel communicatie. Blij word ik ervan als u tevreden bent over ons. Want als u tevreden bent, zijn wij gegarandeerd van de beste reclame! Daar streven we uiteraard ook naar op de back office. Samen met mijn collega’s Niels en Yolanda zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Voordat de monteurs bij u aan de slag gaan, zorg ik ervoor dat de montagedatum wordt afgestemd met u en onze monteurs. Naast de planning zorg ik ook voor de verkoopadministratie.

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld de website of wilt u weten of wij interesse hebben in adverteren of sponsoring? Neem gerust contact op. Dit geldt uiteraard ook voor andere marketing & pr gerelateerde zaken.

06-247 39 280
n.beemster@pakdezon.nl
Back office

Yolanda Plantinga

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website en kennis met ons maakt. Als binnendienstmedewerker ben ik voornamelijk druk met aftersales, administratieve en telefonische zaken. Bent u van plan een zonnestroomsysteem aan te schaffen bij ons? Dan verzorg ik de aanmelding op het SolarEdge portaal en bel ik u op om te weten of alles naar wens is verlopen.  Ook zorg ik ervoor dat uw systeem aangemeld wordt bij energieleveren.nl. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s met de verkoopadministratie en help ik mee met de planning.

Heeft u vragen, opmerkingen of andere zaken waarover u ons wilt spreken? Als u contact opneemt met PakDeZon is de kans heel groot dat u mij aan de lijn krijgt, omdat ik het eerste aanspreekpunt ben binnen PakDeZon op elke ochtend van de week. Graag tot horens.

0226 – 751727
y.plantinga@pakdezon.nl
Back office en service & storingen

Niels Ottenbros

In april 2019 heb ik mijn baan bij defensie verlaten voor een nieuw avontuur wat dichter bij huis met een vaste thuisbasis in Opmeer. Om de monteurs hun werk goed te kunnen laten doen bij u, bereid ik het werk voor en zorg ik dat de materialen er zijn. Naast deze werkvoorbereiding houd ik me bezig met de inkoopadministratie. Het grootste gedeelte van de week zorg ik voor optimale service, zodat u tevreden blijft. Ik maak me bijvoorbeeld druk om storingen die zo nu en dan voorkomen. Belangrijk is dat dit snel opgepakt wordt en de storing zo snel mogelijk verholpen wordt.

Heeft u (technische) vragen over uw zonnestroomsysteem of wilt u meer weten over ons aanbod van het (jaarlijkse) onderhoud van u panelen?  Bel, sms of whatsapp naar de servicemobiel van PakDeZon. Ik zorg er graag voor dat u tevreden bent en blijft!

06-13 229 728
n.ottenbros@pakdezon.nl
Advies en verkoop particuliere markt

Mike Leurs

Als adviseur en geregistreerd Solar Specialist kunt u er op vertrouwen dat ik u in korte tijd alles vertel wat u wilt weten over zonnepanelen en een zonnestroomsysteem bij u thuis. Niet alleen het belang van het gebruik van hoge kwaliteit producten, maar ook het financiële plaatje komt aan bod. In een periode van steeds meer ‘regelen van zaken via internet’ ben ik precies tegendraads: ik praat liever met mensen in plaats van berichtjes sturen. Ik kom liever langs voor een goed gesprek dan klakkeloos een offerte sturen via de mail. Maar al te vaak blijkt de situatie toch net even anders dan bekeken via een satelliet.

Waardeert u een gedegen adviesgesprek, het feit dat er echt even tijd voor u en uw situatie genomen wordt? Vraag dan een gesprek met mij aan. Heeft u een partner? Zorg er dan voor dat het gesprek met z’n drieën plaats vindt, voor een volwaardig gesprek. Speciaal voor degenen die overdag niet kunnen: ik kan ook ’s avonds langs komen.

06-12 109 301