Over ons

PakDeZon

Wij adviseren, leveren en installeren complete zonnestroomsystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als vooruitstrevend bedrijf hechten we veel waarde aan eerlijk advies, persoonlijke benadering en correcte serviceverlening.

Het werkgebied omvat de provincie Noord-Holland, met de focus op regio West-Friesland. Onderscheid maken wij door de juiste technische expertise te leveren en uitsluitend te werken met kwaliteitsproducten, namelijk omvormers en optimizers van SolarEdge en montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.

Wat ooit begonnen is als een hobby voor eigenaar Arjan Ottenbros, is uitgemond tot een professioneel bedrijf met een vast team van collega’s en zelfstandige monteurs. Als team streven we constant naar perfectie, de juiste service en een goede en duidelijke productkeuze!

‘Chef’ PakDeZon

Arjan Ottenbros

Al langere tijd ik had ik ideeën en ambities om voor mezelf te gaan werken, alleen had ik nog niet helder voor ogen wat ik precies wilde. Tot het moment dat ik me meer verdiepte in duurzaamheidsmaatregelen die door de gemeente werden aangeboden. Ik investeerde zelf in een PV-systeem met subsidie van de gemeente. Mijn interesse in de techniek werd steeds groter en niet snel daarna schreef ik me in bij de KvK en werd PakDeZon geboren. Mede door mijn lange studieloopbaan ligt mijn passie vooral bij de techniek en het engineeren van speciale (grote) projecten. Geen uitdaging is mij te gek. Naast het besturen van het bedrijf zijn mijn taken onder andere het uitwerken van zakelijke offertes, het begeleiden van zakelijke projecten, ondersteuning van technische vraagstukken en de kwaliteitscontrole op locatie.

Intussen zijn wij verhuisd naar ons nieuwe duurzame pand op de Veken 118 in Opmeer. Dit pand wordt nog voorzien van een showroom. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de vorderingen en wie weet zien we u dan eens, u bent van harte welkom!

0226 -75 17 27</