PakDeZon

Een aantal ervaringen van onze klanten…

“Tijdens het eerste gesprek bij ons thuis is alles goed uitgelegd. De meneer die bij ons langs kwam was heel duidelijk wat er allemaal bij ons mogelijk was en gaf een passend advies. Op de dag van installatie kwamen er 3 monteurs. Zij legde goed uit wat er ging gebeuren. De monteurs werkten hard en er werd netjes gewerkt. Wij waren blij met het eindresultaat. Wat ik alleen jammer vond was omdat ze later in de ochtend waren begonnen, ze echt tot 17.30 werk hadden. Daarna moest alles nog worden opgeruimd inclusief de steiger afbreken, toen was het tegen zessen en toen was er geen tijd meer om alles uit te leggen (bv. hoe straks de app zou werken)  Gelukkig werd er door PakDeZon een mail gestuurd dat wij waren aangemeld en hoe wij de SolarEdge app moesten installeren. Ook werd er achteraf gebeld of wij tevreden waren en dat alles goed werkte. Waren wij erg blij mee.”

Alexander en Nathalie, Zuidoostbeemster

“PakDeZon heeft onze woning inmiddels voorzien van 12 zonnepanelen. Wij zijn hier bijzonder content mee. Mocht u nog twijfelen over de aanschaf van zonnepanelen dan bent u voor wat betreft de (vrijblijvende) informatieverstrekking als de daadwerkelijke uitvoering na aanschaf en de servicegerichte nazorg bij PakDeZon aan het juiste adres. Beide een absolute aanrader!”

Alex & Jolanda, Zuid-Scharwoude

“Ietwat moeizame start omdat de panelen die waren ingemeten een andere maat hadden dan wat uiteindelijk geleverd werd.
Daardoor in onderling overleg niet de afgesproken 11, maar 9 panelen geplaatst. Deze 9 panelen leveren echter bijna net zoveel door hun hogere Wp. De montage van panelen en omvormer ging verder perfect. Mannen hebben netjes en snel gewerkt. Ook het monitoringssysteem van SolarEdge werkt prima. Wij kunnen niet alleen de totale opbrengst bekijken, maar ook per paneel afzonderlijk dankzij de optimizers. Vergelijking met vorige dagen wordt mooi schematisch weergegeven. Prima garantievoorwaarden voor panelen, ophangsysteem en omvormer. Ook de BTW teruggave wordt verwerkt door PakDeZon. We zijn dan ook zeer tevreden over ons zonnestroomsysteem van PakDeZon.”

Anet en Tim, Wieringermeer

“Ik ben bij PakDeZon terecht gekomen via mijn familie. Mijn ouders hebben ook panelen van jullie en zijn tevreden. De uitleg van de verkoper die bij mij thuis is geweest was helder en gaf een goed gevoel. Toen er nadien toch een paar kritische vragen bij mij rezen, zijn deze verduidelijkt en is de koop beklonken. Fijn dat de panelen zelfs eerder dan afgesproken geplaatst konden worden, mooi op de eerste echt zonnige lentedag van het jaar, goede timing!  De monteur was vriendelijk en heeft netjes gewerkt en alles uitgelegd toen de installatie voldaan was. Laat de zon maar schijnen!”

Judith, Avenhorn

“We hadden eerst gekeken wat het aanbod inhield van Vereniging Eigen Huis. Toen bleek dat het bedrijf dat de panelen plaatst uit Best kwam, zijn we gaan zoeken naar een bedrijf in de buurt. Nu bleek in ons eigen Spanbroek PakDeZon te zitten. Heldere site, goede informatie en eenvoudig een afspraak gemaakt voor uitleg. Die uitleg werd in de avond bij ons thuis (voor ons erg handig) gegeven door een deskundige en enthousiaste adviseur. De informatie was duidelijk en uitvoerig, met zelfs voorbeelden van de gebruikte materialen. PakDeZon werkt met kwaliteitsmerken waarover genoeg informatie is te vinden op Internet wat mij een goed gevoel geeft. Kortom: een eerlijk verhaal met als uitkomst een goed voorstel met een redelijke prijs. De planning werd helder gecommuniceerd en de panelen en installatie zijn snel en zeer netjes geplaatst. En nadat alles aangesloten was hadden we meteen de zonnigste maart van de afgelopen decennia!”

Jos en Annemiek, Spanbroek

” Mijn man en ik (allebei 70 jaar) prakkiseerden al langer over zonnepanelen en uiteindelijk hebben we dan ook de stap genomen. Na 2 offertes, die we alleen via de mail ontvingen zonder dat er iemand kwam kijken, hebben we contact opgenomen met PakDeZon. Al heel snel kwam Michiel de Goede van PakDeZon langs om ons uitleg te geven en de hele situatie ter plekke te bekijken. Hij deed meteen een prima prijsopgave en daarmee zijn we direct akkoord gegaan. Er kwamen 2 heel vriendelijke en deskundige monteurs en een electriciteitsman om alles in 1 dag te plaatsen. Na afloop liepen ze alles na om te kijken of ze nog ergens afval hadden laten liggen. Klasse deze mannen. De volgende morgen werden we gebeld door PakDeZon dat 1 paneel het niet deed en dat er dezelfde dag een monteur langs zou komen. Wij zijn zeer tevreden over PakDeZon, mensen uit de buurt en daardoor snelle service. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!”

Theo en Joke, Nieuwe Niedorp

“Wij zijn zeer tevreden over de keuze voor PakDeZon. Toen wij op zoek gingen naar zonnepanelen, werd ons vanuit de vriendenkring aangeraden om met PakDeZon contact op te nemen. Tijdens het adviesgesprek werd de tijd genomen, en meegedacht over een aantal lokale uitdagingen. De bereikbaarheid van de adviseur voor aanvullende vragen was zeer goed. Na akkoord kregen we alle afspraken keurig bevestigd. Het duurde daarna even voor we iets hoorden, maar toen we zelf de handschoen aan trokken en contact opnamen kregen we snel inzicht in de planning. De installateurs waren keurig op tijd, dachten opnieuw mee met een aantal open eindjes en werkten zeer netjes. Het eindresultaat mag er dan ook zijn! Ook de afwikkeling daarna ging heel soepel: ze deden alle voorbereidingen voor BTW teruggave en Subsidieaanvraag. Kortom, een zeer geslaagde operatie.
Bedankt voor alle goede zorgen!”

Evelien en Arne, Hoorn

“Mijn ervaring met PakDeZon was erg goed, zeer goed en duidelijk te woord gestaan en denken goed met je mee.
Snelle service en zeer vakkundig personeel!!!
Wij zijn er blij mee.”

Junior, Heerhugowaard

 “Ik ben bij PakDeZon terecht gekomen via mijn familie. Mijn ouders hebben ook panelen van jullie en zijn tevreden.
De uitleg van de verkoper die bij mij thuis is geweest was helder en gaf een goed gevoel. Toen er nadien toch een paar kritische vragen bij mij rezen, zijn deze verduidelijkt en is de koop beklonken. Fijn dat de panelen zelfs eerder dan afgesproken geplaatst konden worden, mooi op de eerste echt zonnige lentedag van het jaar, goede timing! De monteur was vriendelijk en heeft netjes gewerkt en alles uitgelegd toen de installatie voldaan was.
Laat de zon maar schijnen!”

Judith, Avenhorn

“Onze ervaring met PakDeZon is erg pos