PakDeZon

Een aantal ervaringen van onze klanten…

“Na een mindere ervaring met de collectieve partij van de vereniging eigenhuis zijn wij op zoek gegaan naar een andere partij voor de levering en montage van zonnepanelen. Via onze buren kwamen we mede ook bij “PakDeZon”. Na een zeer prettig gesprek met Mike Leurs op een mooie zomeravond waarbij hij ons heel goed voorlichtte en adviseerde met visualisatie op zijn laptop en met de nodige documentatie. Zodoende hebben wij besloten met dit bedrijf in zee te gaan. We hadden op zijn advies bepaalde merk panelen in gedachte. Helaas bleek later dat deze niet meer werden geleverd. Gelukkig hadden ze voor ons de nodige alternatieven.

Om kort te zijn. De panelen zijn na volle tevredenheid gemonteerd. Verder nog even de complimenten voor de correcte manier van communiceren, de montage en de verdere afhandeling. Ga zo door.”

Ron, Obdam

“PakDeZon maakt service en kwaliteit waar. De afspraak was bij mij thuis aan de keukentafel. Mike, de man die alles weet over zonnepanelen, heeft ons de belangrijkste punten uitgelegd. De 9 panelen konden in januari – precies volgens afspraak – worden geplaatst. Dit ging ook alweer op een fijne manier en in goed overleg. De nazorg, zoals de BTW-teruggave, was prima geregeld. Ik hoefde maar een paar gegevens door te geven en het was voor elkaar! En natuurlijk de vrouwen op kantoor, Yolanda en Natasja, toppers. Geen vraag bleef onbeantwoord. Hartstikke bedankt voor de uitstekende service en kwaliteit. We kijken al uit naar een zonnig voorjaar!”

Marika, Roan en Jordy, Midwoud

“Het intake gesprek was een duidelijk verhaal. Er werd in begrijpelijke taal uitgelegd hoe zonnepanelen werken. Tevens werd er verteld wat de kosten zijn en hoe je de BTW kan terug vangen. Hierna hebben we samen de ligging van ons dak bekeken en bepaald naar aanleiding van ons stroomverbruik afgelopen jaren hoeveel zonnepanelen we nodig hebben. Bij plaatsing van de zonnepanelen kwamen ‘morgens 2 monteurs op de afgesproken tijd. Deze 2 mannen waren zeer vakkundig en hielden mij tevens goed op de hoogte waar ze mee bezig waren. Na het plaatsen van de zonnepanelen heb ik een duidelijke (begrijpelijke) uitleg gehad hoe alles werkt. Het waren 2 topmonteurs die voor 100% gaan.”

Roland, Warmenhuizen

“Een paar jaar geleden heb ik samen met mijn buurman een offerte bij jullie aangevraagd die was goed gevallen En omdat wij het toen niet hebben laten uitvoeren zijn we niet verder gaan kijken maar gelijk jullie opgebeld.  Door de uitleg en verhaal er om heen was het voor ons duidelijk.  Keurig vond ik die controle lijst voor dat jullie aan de bak gingen bij ons.  Ik ben er zelf één die niet stil kan zitten, dus had al wat voorwerk gedaan  En ook bij de montage geholpen met het doorgeven van de panelen boven de dakkapellen want met twee man heb je eigenlijk net een mannetje te kort.  Panelen zijn mooi uitgelijnd en neergelegd waardoor die 15 de er net naast kon. “

Eric, Heerhugowaard

“Wij zijn zeer tevreden over Pak de Zon. Vooraf zeer duidelijke en snelle communicatie. Installatieproces zeer netjes verlopen na wat opstartproblemen.
Uitgevoerd door kundige, beleefde en nette monteurs. Wij zouden PakDeZon zeker aanraden!”

Xander en Maaike, Avenhorn

“Tijdens het eerste gesprek bij ons thuis is alles goed uitgelegd. De meneer die bij ons langs kwam was heel duidelijk wat er allemaal bij ons mogelijk was en gaf een passend advies. Op de dag van installatie kwamen er 3 monteurs. Zij legde goed uit wat er ging gebeuren. De monteurs werkten hard en er werd netjes gewerkt. Wij waren blij met het eindresultaat. Wat ik alleen jammer vond was omdat ze later in de ochtend waren begonnen, ze echt tot 17.30 werk hadden. Daarna moest alles nog worden opgeruimd inclusief de steiger afbreken, toen was het tegen zessen en toen was er geen tijd meer om alles uit te leggen (bv. hoe straks de app zou werken)  Gelukkig werd er door PakDeZon een mail gestuurd dat wij waren aangemeld en hoe wij de SolarEdge app moesten installeren. Ook werd er achteraf gebeld of wij tevreden waren en dat alles goed werkte. Waren wij erg blij mee.”

Alexander en Nathalie, Zuidoostbeemster

“PakDeZon heeft onze woning inmiddels voorzien van 12 zonnepanelen. Wij zijn hier bijzonder content mee. Mocht u nog twijfelen over de aanschaf van zonnepanelen dan bent u voor wat betreft de (vrijblijvende) informatieverstrekking als de daadwerkelijke uitvoering na aanschaf en de servicegerichte nazorg bij PakDeZon aan het juiste adres. Beide een absolute aanrader!”

Alex & Jolanda, Zuid-Scharwoude

“Ietwat moeizame start omdat de panelen die waren ingemeten een andere maat hadden dan wat uiteindelijk geleverd werd.
Daardoor in onderling overleg niet de afgesproken 11, maar 9 panelen geplaatst. Deze 9 panelen leveren echter bijna net zoveel door hun hogere Wp. De montage van panelen en omvormer ging verder perfect. Mannen hebben netjes en snel gewerkt. Ook het monitoringssysteem van SolarEdge werkt prima. Wij kunnen niet alleen de totale opbrengst bekijken, maar ook per paneel afzonderlijk dankzij de optimizers. Vergelijking met vorige dagen wordt mooi schematisch weergegeven. Prima garantievoorwaarden voor panelen, ophangsysteem en omvormer. Ook de BTW teruggave wordt verwerkt door PakDeZon. We zijn dan ook zeer tevreden over ons zonnestroomsysteem van PakDeZon.”

Anet en Tim, Wieringermeer

“Ik ben bij PakDeZon terecht gekomen via mijn familie. Mijn ouders hebben ook panelen van jullie en zijn tevreden. De uitleg van de verkoper die bij mij thuis is geweest was helder en gaf een goed gevoel. Toen er nadien toch een paar kritische vragen bij mij rezen, zijn deze verduidelijkt en is de koop beklonken. Fijn dat de panelen zelfs eerder dan afgesproken geplaatst konden worden, mooi op de eerste echt zonnige lentedag van het jaar, goede timing!  De monteur was vriendelijk en heeft netjes gewerkt en alles uitgelegd toen de installatie voldaan was. Laat de zon maar schijnen!”

Judith, Avenhorn

“We hadden eerst gekeken wat het aanbod inhield van Vereniging Eigen Huis. Toen bleek dat het bedrijf dat de panelen plaatst uit Best kwam, zijn we gaan zoeken naar een bedrijf in de buurt. Nu bleek in ons eigen Spanbroek PakDeZon te zitten. Heldere site, goede informatie en eenvoudig een afspraak gemaakt voor uitleg. Die uitleg werd in de avond bij ons thuis (voor ons erg handig) gegeven door een deskundige en enthousiaste adviseur. De informatie was duidelijk en uitvoerig, met zelfs voorbeelden van de gebruikte materialen. PakDeZon werkt met kwaliteitsmerken waarover genoeg informatie is te vinden op Internet wat mij een goed gevoel geeft. Kortom: een eerlijk verhaal met als uitkomst een goed voorstel met een redelijke prijs. De planning werd helder gecommuniceerd en de panelen en installatie zijn snel en zeer netjes geplaatst. En nadat alles aangesloten was hadden we meteen de zonnigste maart van de afgelopen decennia!”

Jos en Annemiek, Spanbroek

“Wij hebben het eerste contact gehad met Mike. Dat was een fijn en leuk gesprek. Zeer goede en duidelijke uitleg,  Op 8 april zijn de panelen geplaatst, was iets meer werk maar ze kwamen de dag daarna gewoon terug om het af te maken. Helemaal super. De installatiemonteur Sebastiaan is ook een topper. Na de installatie had hij alles goed uitgelegd. Top bedrijf”

Martijn Regoort, Sijbekarspel

” Mijn man en ik (allebei 70 jaar) prakkiseerden al langer over zonnepanelen en uiteindelijk hebben we dan ook de stap genomen. Na 2 offertes, die we alleen via de mail ontvingen zonder dat er iemand kwam kijken, hebben we contact opgenomen met PakDeZon. Al heel snel kwam Michiel de Goede van PakDeZon langs om ons uitleg te geven en de hele situatie ter plekke te bekijken. Hij deed meteen een prima prijsopgave en daarmee zijn we direct akkoord gegaan. Er kwamen 2 heel vriendelijke en deskundige monteurs en een electriciteitsman om alles in 1 dag te plaatsen. Na afloop liepen ze alles na om te kijken of ze nog ergens afval hadden laten liggen. Klasse deze mannen. De volgende morgen werden we gebeld door PakDeZon dat 1 paneel het niet deed en dat er dezelfde dag een monteur langs zou komen. Wij zijn zeer tevreden over PakDeZon, mensen uit de buurt en daardoor snelle service. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!”

Theo en Joke, Nieuwe Niedorp
Contact

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact