PakDeZon

Een aantal ervaringen van onze klanten…

Stefan uit De Goorn is in de zomer van 2014 in contact gekomen met PakDeZon via het Duurzaam Bouwloket. Hij vertelt: “Ondanks het slechte weer op de dag van montage is de installatie gewoon doorgegaan, zonder enige overlast hiervan te hebben gehad. Hoewel er een paar dakpannen beschadigd waren vanwege poreusheid, zijn deze keurig vervangen, zonder extra kosten.”

Volgens Stefan verliep de installatie vlot omdat er kennis was van wat er moest gebeuren en op welke wijze. “Binnen heeft Arjan de omvormer geplaatst en alle elektrische bedrading weggewerkt. Na de installatie ontving ik een bericht van PakDeZon of alles naar tevredenheid was verlopen en of er nog vragen waren. Dit laat zien dat PakDeZon ook na de installatie belangstelling toont”.

Over de service vertelt Stefan het volgende: “De service is perfect. Wat ik als prettig ervaar is dat ik op de dag van montage door Arjan gevraagd werd om de steiger op te gaan om zelf te zien hoe de panelen op het dak waren gemonteerd”, aldus Stefan.

“Kortom; al met al een perfecte installatie, dus ga zo door!”

Stefan, Een perfecte installatie

Co is bij PakDeZon terecht gekomen via een andere tevreden klant uit Hoogwoud. Op het dak van zijn bedrijf Snoek Motoren heeft PakDeZon 82 zonnepanelen geplaatst in de winter van 2014.

“Dat Arjan op bezoek kwam voor een oriënterend gesprek, vond ik erg prettig. Andere aanbieders beoordeelden alleen via Google Maps en kwamen niet ter plaatse kijken. Voor wat betreft de ligging en oriëntatie bleek een andere aanbieder er meer dan een kwart naast te zitten over waar het noorden zou liggen. Ook werden de dakhellingsmaten niet ter plaatse gemeten”.

Over de berekende opbrengsten is Co erg tevreden: “De verwachte opbrengsten worden ruimschoots gehaald. De panelen en de omvormer zijn keurig geplaatst en de bedrading is netjes weggewerkt. Service en vakkennis is belangrijk, dat zie je niet veel meer. Ook de interesse nadat het systeem geplaatst is, heb ik erg op prijs gesteld.”

Co, Vakkennis is erg belangrijk

Martien heeft sinds december 2014 een installatie van 14 zonnepanelen op het pannendak van zijn woonhuis in Spanbroek. Bij zijn zoektocht naar zonnepanelen vond Martien het belangrijk om een bedrijf uit de buurt te vinden.

Hij vertelt: “Ik kan PakDeZon en eigenaar Arjan Ottenbros van harte aanbevelen. De offerte was meteen duidelijk. Ook de uitleg van Arjan was zeer helder en vond ik prettig. Mijn zonnepanelen zijn professioneel geïnstalleerd.”

Martien, Hele goede ervaring

Riko Stucadoorsbedrijf uit Nibbixwoud is sinds kort 60 zonnepanelen rijker op het dak van de bedrijfsschuur. Eigenaar Robby Ridder vertelt: “Wij hoorden goede berichten van onze overburen over PakDeZon en hadden het bedrijf ook al eens in advertenties voorbij zien komen”.

Over zijn ervaring met PakDeZon: “Ik vond het positief dat Arjan bij ons langs kwam voor een gesprek. Hij weet waar hij over praat en komt met de juiste adviezen en ideeën. De serviceverlening is zeer goed. Als er een probleem is, wordt snel gezocht naar een oplossing.

Wij hebben een keer een storing gehad en Arjan kwam deze gelukkig snel ter plaatse verhelpen. De afspraken worden nagekomen en heel belangrijk: PakDeZon heeft een snelle levering. Wij wilden immers zo snel mogelijk de installatie op het dak van onze bedrijfsschuur hebben.”

Robby, Snelle levering erg prettig

Marjoke uit Anna Paulowna heeft haar zonnestroominstallatie sinds maart 2015.

Ze vertelt: “Ik heb het adres van PakDeZon gekregen via een kennis die ook door PakDeZon zonnepanelen heeft laten plaatsen. Hij sprak lovende woorden over het bedrijf, met als gevolg dat ik ook enthousiast werd”.

De zuid/zuidwest georiënteerde installatie bestaat uit 10 panelen op het pannendak in combinatie met 4 duo schansen. “Er is goed advies gegeven over de mogelijkheden en Arjan heeft veel kennis van zaken. Nauwkeurig werd de situatie bekeken door Arjan., alvorens hij een offerte uitbracht. Over de serviceverlening een dikke 10! Wij zijn erg tevreden met de installatie!”

Marjoke, Goed advies

“Na een mindere ervaring met de collectieve partij van de vereniging eigenhuis zijn wij op zoek gegaan naar een andere partij voor de levering en montage van zonnepanelen. Via onze buren kwamen we mede ook bij “PakDeZon”. Na een zeer prettig gesprek met Mike Leurs op een mooie zomeravond waarbij hij ons heel goed voorlichtte en adviseerde met visualisatie op zijn laptop en met de nodige documentatie. Zodoende hebben wij besloten met dit bedrijf in zee te gaan. We hadden op zijn advies bepaalde merk panelen in gedachte. Helaas bleek later dat deze niet meer werden geleverd. Gelukkig hadden ze voor ons de nodige alternatieven.

Om kort te zijn. De panelen zijn na volle tevredenheid gemonteerd. Verder nog even de complimenten voor de correcte manier van communiceren, de montage en de verdere afhandeling. Ga zo door.”

Ron, Obdam
Contact

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact