Pak Die Zon!

Hoe werkt zonne-energie?

Het zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Een zonnecel bestaat uit een twee laagjes silicium, een stof die in zand voorkomt. Als de zon op een zonnecel schijnt, ontstaat er tussen die silicium-laagjes elektriciteit. De optimizer verbindt elke individuele zonnepaneel met de centrale omvormer. De omvormer is vervolgens nodig om de stroom om te zetten in wisselstroom. Wanneer de elektriciteit, via de omvormer, in de meterkast is gekomen, kunt u dit gebruiken in huis.

Zonnepanelen

De A-merk panelen waarmee gewerkt wordt staan bekend om de hoge kwaliteit en goede garanties en zijn Tüv-gecertificeerd. Belangrijk is dat wij werken met zonnepanelenleveranciers met een lange-termijn-bestaan en positieve presentatie. Wij bieden panelen met de hoogste opbrengst voor een normale prijs.

De meeste panelen hebben een productgarantie van 12 jaar.

Optimizers

Door een SolarEdge power optimizer aan te sluiten op het zonnepaneel, wordt het paneel intelligenter. Het zorgt ervoor dat de opbrengst van elk afzonderlijk paneel maximaal wordt gebruikt. Dit in tegenstelling tot systemen met een traditioneel systeem, waarbij de installatie zich gedraagt aan het zwakste paneel.

SolarEdge geeft 25 jaar garantie op de optimizers.

Omvormers

De omvormer zet gelijkstroom uit de zonnepanelen om in wisselstroom, zodat het daadwerkelijk gebruikt kan worden voor elektriciteitsvoorziening in uw huis. De omvormers hebben een geschatte levensduur van 12 tot 20 jaar.

SolarEdge geeft 12 jaar fabrieksgarantie op al haar omvormers.