PakDeZon

Kies voor 100% duurzame energie!

Voor bedrijven leveren wij grootschalige zonnestroomsystemen. U profiteert als ondernemer van een all-in maatwerk concept. Wij adviseren, engineeren, leveren en installeren uw complete zonnestroomsysteem. Ook regelen wij de inschrijving voor de SDE-subsidie. De aanschaf kan heel interessant zijn voor u als grootstroomverbruiker. Door diverse fiscale voordelen is het rendement van de investering in zonnepanelen erg gunstig. Onze adviseur komt graag bij u langs voor meer uitleg en de mogelijkheden in uw bedrijf. Zaken als het stroomverbruik en de stroomkosten per kWh worden dan ook besproken.

Financieel

Fiscale voordelen

EIA

De EnergieInvesteringsaftrek (EIA) is bedoeld om zakelijke investeringen in duurzame energie te bevorderen. Hiermee kunt u 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Het financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage dat u als ondernemer betaalt. Wilt u meer informatie, kijk eens op link belastingdienst.

KIA

De Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) is bedoeld om zakelijke investeringen in duurzame energie te bevorderen. Als u tussen de € 2300,- en € 314673,- investeert in zonnepanelen, dan kunt u als ondernemer hiervoor in aanmerking komen. Wilt u meer informatie, kijk eens op link belastingdienst.

BTW en algemene investeringsaftrek

Naast de KIA en EIA is het mogelijk de investering ook nog als gewone investering in bedrijfsmiddelen af te trekken van uw fiscale winst en kan de BTW afgetrokken worden van de aangifte omzetbelasting.

SDE+ subsidie

Niet alleen winstgevende ondernemingen, maar ook non-profit bedrijven kunnen gebruik maken van deze interessante subsidie. Dit gebeurt op basis van de hoeveelheid hernieuwbare energie die wordt opgewekt. Deze subsidie geldt vanaf 15.000 WP, waarbij de overheid het verschil tussen de kosten van grijze stroom en groen stroom vergoedt over een periode van 15 jaar.

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Door gebruik te maken van zonne-energie levert u als ondernemer een bijdrage aan duurzaam ondernemen. Hoe meer panelen op uw bedrijfspand, des te meer groene energie u op kunt wekken, tot in sommige gevallen volledig energie-neutraal. U draagt bij aan een beter milieu en u levert een positieve bijdrage aan de groene uitstraling van je bedrijf.

Wilt u ook duurzaam ondernemen? Investeer dan nu in zonnepanelen en vraag naar de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact