Kies voor zonnepanelen van PakDeZon

Voor zonnepanelen in Noord-Holland bent u bij PakDeZon aan het juiste adres. Wij adviseren, leveren en installeren complete zonnestroomsystemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. PakDeZon is een professioneel bedrijf met een gedreven team dat veel waarde hecht aan eerlijk advies, een persoonlijke benadering en correcte serviceverlening. Kwaliteitsproducten en de juiste technische expertise, daar kunt u op rekenen!

Zonnepanelen voor iedereen

Wij vinden dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot groene energie. Er zijn vele keuzes en mogelijkheden met betrekking tot zonnepanelen, om die reden bieden wij altijd maatwerk aan. Onze Solarspecialist kijkt samen met u naar de naar de beste oplossing voor uw situatie. We gaan uit van uw wensen en bespreken de financiële kant: wat gaat het kosten en wat levert het u op?

De voordelen van zonne-energie

Met zonnepanelen wekt u zelf elektriciteit op en heeft u uw energiekosten in eigen hand. Het is goed voor het milieu en een waardevermeerdering voor uw huis. Wanneer u als bedrijf voor zonnestroomsystemen kiest draagt u bij aan een beter milieu en levert u een positieve bijdrage aan de groene uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast profiteert u als bedrijf van diverse fiscale voordelen.

Werkwijze PakDeZon

Stap 1: Het maatwerkgesprek

Nadat u contact op neemt met PakDeZon plannen we samen een moment in voor een maatwerkgesprek. Er komt een Solarspecialist bij u langs om te bespreken hoeveel stroom u verbruikt. We kijken naar uw dak, of er ruimte is voor zonnepanelen en welke zonnepanelen het meest geschikt zijn.

Stap 2: All-in

Op basis van de keuzes en bevindingen gaat de Solarspecialist samen met u berekenen hoeveel panelen u nodig heeft om uw stroomrekening naar nul te brengen. We maken een legplan zodat het er ook goed uitziet. Wanneer alle keuzes zijn gemaakt, wordt er een berekening gemaakt van de investering die u in zes tot acht jaar terug moet hebben verdiend.

Stap 3: Uw keuze

Nadat de keuzes en montagedatum zijn vastgelegd voert de Solarspecialist nog een schouwing uit. Hierbij wordt gekeken of de zonnepanelen volgens het legplan gemonteerd kunnen worden en of uw meterkast geschikt is.

Stap 4: De afronding

Wanneer de zonnepanelen eenmaal op uw dak liggen regelen wij op kantoor nog enkele zaken. Uw zonne-energiesysteem wordt door ons aangemeld op het portaal van SolarEdge, zodat u de panelen kunt monitoren. Ook melden we uw installatie bij uw huidige energieleverancier. Wanneer u 100% tevreden bent, ontvangt u van de back office een factuur en garantieverklaring. Hierna wordt de BTW terugvordering in werking gezet en is het tijd om volop te genieten van uw zonnepanelen!

Bekijk onze projecten!